41. صبحانه در استونی
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
این صبحانه شامل نان گندم که روی آن پنیر و کشک مالیده شده است، می باشد که در زبان محلی به نان توست کرمی نیز مشهور است.

42. صبحانه در اُردن
گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org
این صبحانه دارای تنوع بالایی است که شامل فلافل، روغن زیتون، سوسیس گوشت بره، کره و مربا و گوشت گاو می باشد.

43. صبحانه در ونزوئلا
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net
این خوراک ترکیبی از پنیر تازه، گوشت قیمه و انواع حبوبات و لوبیا می باشد.

44. صبحانه در کلمبیا
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
در کلمبیا، شیر، پیازچه یا تره فرنگی و پنیر، صبحانه محبوب مردم را تشکیل شده است.

45. صبحانه در غنا
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
صبحانه محبوب و رایج در این کشور آفریقایی واکی می باشد که اساسا از برنج پخته شده به همراه حبوبات تشکیل می شود.

46. صبحانه در اوگاندا
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
صبحانه رایج در اوگاندا خوراکی معروف به کاتوگو می باشد که ترکیبی از موز سبز پخته شده مخلوط با گوشت گاو یا سس سبزیجات است.

47. صبحانه در باهاما
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
برای تهیه این خوراک، ذرت پوست کنده پخته شده با شیر یا آب و یا ذرت معمولی را با آب در حال جوش مخلوط می کنند تا به شکل فرنی در بیاید. رواج این صبحانه به زمان برده داری برمی گردد که همه برده ها ناچار به خوردن این غذا بوده اند. امروزه میگو و گوشت نیز به این فرنی اضافه می شود.

48. صبحانه در کاستاریکا
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
گالوپینتو صبحانه رایج و استاندارد در کاستاریکا می باشد که از لوبیای سیاه، نوعی کرم ترش، سالسالا و نان ذرت مکزیکی تشکیل شده است. اهالی کاستاریکا معمولا مقداری آووکادو و بارهنگ رسیده سرخ شده یا گوشت سرد هم در کنار این صبحانه میل می کنند.

49. صبحانه در جمهوری دومینیکن
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
این صبحانه که به مانگیو معروف است از بارهنگ جوشیده شده با کره، سوسیس، پنیر و تخم مرغ تشکیل شده است. این صبحانه را با یک فنجان شکلات داغ میل می نمایند.

50. صبحانه ترکی
گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org
یک صبحانه کامل ترکی شامل چند نوع پنیر، کره، زیتون، گوجه فرنگی، خیار، مربا، عسل و گوشت ادویه دار می باشد.